DFN Bellator Middleweight Fantasy Tournament Round 2
DFN Bellator Middleweight Fantasy Tournament Round 2

DFN’s Fantasy Bellator Middleweight Tournament – Ronde 2

De 2de Ronde.

Bellator MMA stond vroeger bekend om hun toernooi format, waar ze in het begin alleen maar in toernooi vorm vochten is Bellator een lange tijd terug overgestapt naar reguliere partijen. Tot ze in 2019 ineens de Heavyweight Grand Prix aankondigde. Sindsdien is er na het Heavyweight toernooi ook een Welterweight toernooi geweest en is het Featherweight toernooi nu nog bezig.

Wij hebben middleweights uitgekozen door hun winning record en door grote namen in de divisie. De volgende namen zijn eruit gekomen.

Fantasy Tournament Regels
De regels zijn simpel, je stemt de komende 3 weken op welke vechter jij denkt dat ze het gevecht zouden winnen, de vechter met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde. Stem hieronder per gevecht.


Bout 1: Anatoly Tokov vs Costello van Steenis
Dit word een zware partij voor zowel Tokov als voor van Steenis maar het is niet voor niets de halve finale. Waar Tokov net van een winst over Machida afkomt heeft van Steenis net afgerekend met een ware grudgematch tegen Edwards. Beide mannen staan bekend om hun kracht en het mag blijken wie er als de winnaar uit de bus komt!

Wie denk je dat zou winnen?

  • Costello van Steenis (83%, 5 Stemmen)
  • Anatoly Tokov (17%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 6

Laden ... Laden ...

 


Bout 2: Gegard Mousasi vs Austin Vanderford
Een partij waar al het risicobij Mousasi ligt. Met een record en staat van dienst als Mousasi zou je zeggen dat Vanderford op papier een relatieve makkelijke partij zal zijn maar het is niet voor niets Mixed Martial Arts en we weten allemaal dat er van alles kan gebeuren in die 15/25 minuten. Waar Mousasi de overhand staand zal hebben zal Vanderford het meer van zijn grondwerk moeten laten zien.

Wie denk je dat zou winnen?

  • Gegard Mousasi (100%, 5 Stemmen)
  • Austin Vanderford (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

De Bracket

DFN Bellator Middleweight Fantasy Tournament Round 2

DFN Bellator Middleweight Fantasy Tournament Round 2

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY