Dutch Fight Podcast #19: Dennis Vonk & Zarko Vuckovic

Ditmaal hebben we twee gasten voor jullie. Als eerste spreken we met Atlas MMA kampioen Dennis Vonk en daarna schuift trainer en coach Zarko Vuckovic aan. Dit was opgenomen toen het nog niet duidelijk was wanneer de sportscholen open zouden gaan.

Het heeft even geduurd voordat we Atlas MMA featherweight kampioen gesproken hadden maar we hebben het eindelijk geregeld. We spreken met Vonk over Atlas MMA en zijn laatste partij daar waar hij de featherweight titel wist binnen te slepen. OOk spreken we over de toekomst en wat hij wel en wat hij niet wil bereiken in de sport en dat is net niet het antwoord wat je verwacht. Hij heeft een duidelijk pad voor ogen en stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Dat vergt natuurlijk een hoop planning en is hij bezig met het grote plaatje en niet alleen vechten. We spreken ook over zijn werk als personal trainer en uiteraard over het hele Covid gebeuren.

Daarnaast spreken we coach en trainer van o.a. Saul van de Poll en Ruud Vernooij over het trainen en draaiend houden van zijn jongens in deze periode. De uit Den Haag komende Vuckovic geeft zijn trainingen bij Team Aqua alleen heeft sinds het Covid gebeuren natuurlijk ook een lange tijd niet veel kunnen doen. We spreken over zijn pupillen, Saul van de Poll die momenteel de militaire opleiding voor commando aan het doen, een droom van hem die hij ook nog eens waar gaat maken. Daarnaast heeft Zarko ook heavyweight Ruud Vernooij in zijn kamp zitten die in zijn laatste uiting tegenover Rizvan Kuniev stond tijdens Eagles Next Level in Moldaviƫ.

Comments

comments

Categories
ATLAS MMAMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY