Jairzinho Rozenstruik zal in de kooi stappen met Junior Dos Santos

De Top 10 vechters zullen het tegen elkaar opnemen in de race naar de titel.

De nummer 5 gerankte Heavyweight en voornalig UFC Heavyweight Champion Junior Dos Santos zal het opnemen tegen reizende ster en nummer 6 gerankte Heavyweight Jairzinho Rozenstruik.

Dos Santos is in de tussentijd een begrip in de heavyweight division geworden, maar is wel op een 2 fight lose streak. Hij verloor zijn laatste partij begin van dit jaar van nummer 3 gerankte Curtis Blaydes. Hij verloor op TKO in de 2de ronde.

Rozenstruik vocht zijn laatste partij in April tegen nummer 2 gerankte Francis Ngannou. Helaas liep dit niet af zoals Bigi Boy dit gewenst had en verloor de partij op KO. Hij laat er geen gras over groeien en neemt direct een gevecht aan tegen nog 1 van de gevaarlijkste strikers in de division.

De partij zal plaats nemen op UFC 252 waar in de main event er voor de Heavyweight Championship gevochten zal worden. De hoog geanticipeerde rematch tussen de kampioen Stipe Miocic en Daniel Cormer die zijn retirement fight zal vechten.

Jairzinho Rozenstruik poste het volgende over de partij op zijn instagram:

We spraken met Team Bigi op de podcast. Zijn trainings partner Isis Verbeek en trainer Michael Babb:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY