Dutch Fight Podcast #20: Jarno Errens en Jordy Spitters

Vandaag hebben 2 toppers uit de Featherweight en Bantamweight divisie van Nederland.

Als eerst spreken we op Dutch Fight Podcast 9-2 featherweight Jarno Errens. Een van Nederlands talentvolle Mixed Martial Artist die niet alleen goed kan knokken maar ook goed weet wat hij wil. Hij komt uit voor Team Thriving en klinkt als een slimme jonge kerel die via structuur en doelstellingen een duidelijk pad heeft uitgelegd voor zijn carrière. We hebben het met hem over vroeger en hoe hij uiteindelijk heeft gekozen om een professionele Mixed Martial Arts atleet te worden. Ook spreken we met hem over zijn laatste winstpartij afgelopen weekend wat redelijk “under the radar” voorbij is gegaan. Zover nu nog duidelijk is komt Errens in oktober uit bij Big Game 4 in Bochum, Duitsland. Zijn tegenstander is Jelloul Halhoul en Errens kan niet wachten om weer aan de gang te mogen.

Daarna komt Jordy Spitters weer langs bij de podcast. Een bantamweight pro atleet met een 2-2 record trainend uit Ringersport in Dordrecht. Een gefocuste jonge man die momenteel op twee fight win streak zit en niet kan wachten om weer in de ring/kooi te stappen. Hoewel heel veel heeft stilgestaan tijdens de Corona tijd heeft Spitters niet stilgezeten en heeft hij aan verschillende dingen gewerkt in de tussentijd. We spreken met hem over Curaçao en Ringersport. Ook spreken we over zijn docu, en het begin van zijn carrière en hoe hij zichzelf verbeterd heeft sinds die tijd. Of er nu wel of niet een partij op de planning staat voor hem wil hij niet loslaten maar hij zal ons op de hoogte houden van eventuele matchups en partijen.

Wil je episode 20 van de Dutch Fight Podcast op de telefoon beluisteren dan is dat mogelijk op de volgende links:

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY