Lizzy Gevers

Lizzy Gevers pakt winst in Bratislava, Slowakije

Samen met Duane van Helvoirt reisde ze af naar Bratislava om deel te nemen aan MAMMAL.

Lizzy Gevers boekte afgelopen weekend haar derde overwinning. Ze stond tegenover een hele ervaren ongeslagen Muay Thai (38-0) atleet met een amateur MMA record van 1-0, die overigens vuil vocht. Tijdens de start werd het gebaar gedaan om handen te tikken maar haar tegenstander vloog er gelijk overheen met een linker cross.

Gevers wist de rollen snel om te draaien en besliste de partij in de mount positie met hevige ground and pound. Daarmee heeft Gevers nu een record van 3-2 als amateur maar veel rusten zal ze niet want wij hoorde van haar coach Duane van Helvoirt dat ze volgende maand weer afreist naar Bratislava om deel te nemen aan het volgende MAMMAL event.

Geplaatst door Lizzy Gevers opĀ Zaterdag 11 juli 2020

 

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsResultaten

RELATED BY