Tournament Final

DFN’s Fantasy Bellator Middleweight Tournament – Finals

Bellator MMA stond vroeger bekend om hun toernooi format, waar ze in het begin alleen maar in toernooi vorm vochten is Bellator een lange tijd terug overgestapt naar reguliere partijen. Tot ze in 2019 ineens de Heavyweight Grand Prix aankondigde. Sindsdien is er na het Heavyweight toernooi ook een Welterweight toernooi geweest en is het Featherweight toernooi nu nog bezig.

Wij hebben middleweights uitgekozen door hun winning record en door grote namen in de divisie. De volgende namen zijn eruit gekomen.

Fantasy Tournament Regels
De regels zijn simpel, je stemt de komende 3 weken op welke vechter jij denkt dat ze het gevecht zouden winnen, de vechter met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde. Stem hieronder per gevecht.

Finals: Gegard Mousasi vs Costello van Steenis
Het is zover gekomen. De finale ronde met Costello van Steenis vs Gegard Mousasi. Jullie hebben gestemd de afgelopen weken en onze 2 Nederlandse toppers komen tegen over elkaar te staan. Tot nu toe heeft Costello al zijn partijen overtuigend gewonnen met jullie stemmen maar Mousasi slide erdoorheen met elke keer 100% van de stemmen. We zullen zien hoe dit gevecht gaat eindigen en wie de champ word van de fantasy Bellator middleweight tournament.

Wie denk je dat zal winnen?

  • Gegard Mousasi (0%, 0 Stemmen)
  • Costello van Steenis (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

De Bracket

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY