Dutch Fight Podcast #21: Lizzy Gevers

Vandaag hebben we 1 gast voor jullie. We spreken Judoka en MMA atleet, Lizzy Gevers die afgelopen weekend haar derde partij heeft gewonnen in Bratislava.

Tja, ditmaal maar 1 gast voor jullie namelijk Lizzy Gevers. Het is een redelijk lang interview die heel gezellig is maar ook veel inzicht geeft in het leven van een topatleet als Gevers. Vanaf kinds af aan stond ze al op de judo matten bij haar vader Jo Gevers, een hele bekende binnen de judo wereld.

We hebben het over haar judo tijd maar ook hoe ze haar weg naar Mixed Martial Arts vond en aansloot bij een hecht team van killers  als, Daan Duijs, Duane van Helvoirt, Andy Souwer en Germaine de Randamie. Een gezellig aflevering met een vastberaden jonge vrouw die al heel haar leven aan top sport doet en serieuze kijk heeft op haar pad.

Oohja Splinta en ik (Josh) lullen ook nog een tijd over UFC 251 hahaha so enjoy.

Wil je episode 21 van de Dutch Fight Podcast op de telefoon beluisteren dan is dat mogelijk op de volgende links:

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY