Jarno Errens vecht bij EFC Fighting Championship 7

Team Thriving staat 8 Augustus weer in de ring

De Thriving vechters zullen in de ring stappen bij de Duiste "Fight Park"

3 heren van de team zullen vechten bij EFC No.1 Championship 7. Jarno Errens en Ali El Baz Elhioual hebben nog geen tegenstander, maar kickboxer Bas Willemse zal het opnemen tegen Johannes Baas Avila. Organisator Isa Topal poste hetvolgende:

FightPARKEFC No.1 Championship 7.EditionUnser Megaduell für den 8.8.2020 Bas Willemse vs Johannes Baas Avila Don`t miss it

Geplaatst door Isa Topal op Maandag 20 juli 2020

 

Errens vocht 2 weken geleden bij dezelfde organisatie en won zijn partij daar van Iman Samarghandi met een submission. Wij spraken Jarno na zijn partij op de podcast waar hij sprak over zijn partij en ook over zijn team genoot Bas Willemse die 8 augustus op dezelfde kaart zal gaan vechten. Bekijk het interview hieronder:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY