Duane van Helvoirt tekent ook bij Worldwide Fight Management

Na Senna van de Veerdonk sluit ook Duane van Helvoirt zich aan bij Worldwide Fight Management

Top featherweight Duane van Helvoirt tekent ook bij Worldwide Fight Management. Wat dat precies gaat inhouden voor hem ofΒ Senna van de Veerdonk, die eveneens net getekend heeft bij het managementbureau is nog niet duidelijk maar we kunnen er vanuit gaan dat er grote stappen worden gemaakt door van Helvoirt.

Nog meer top nieuws! πŸ”₯

We are very proud to announce that @duanemma signs with Worldwide Fight Management for full…

Geplaatst door Van Buel Sports opΒ Maandag 20 juli 2020

De featherweight had bij Shooto in Japan al een titelshot verdient maar Covid-19 dacht daar anders over. Wanneer en of die partij doorgaat is nog niet duidelijk vanwege de corona maatregelen maar we spreken hem heel erg snel. We zullen gaan zien wat het WFM kan betekenen voor de Nederlanders, aan de atleten ligt het in ieder geval niet!

Worldwide Fight Management: (source)

Worldwide Fight Management was created in 2015 by his CEO and founder Pedro Faustino. He’s in the fighter’s management business and combat sports Promotion since 2006. Over time, the management business developed and became his core in 2013. In 2015 he created a premium global agency for Combat Sports and currently Worldwide Fight Management has only A class Fighters on its roster, working all over the globe, from Portugal to China or Japan and, having fighters from all areas where talent exists, from Brazil to Thailand and more. Today WFM only works on an exclusive base, managing Kickboxing, Muay Thai and also MMA Fighters under their Roster.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY