Germaine De Randamie vs Julianna Penne

Germaine de Randamie zal het hoogstwaarschijnlijk opnemen tegen Julianna Pena

De website MMA Fighting meldde dat de partij in the making is voor 3 Oktober

De Nederlandse ex UFC kampioene en nummer 1 gerankte Germaine de Randamie heeft verbaal al akkoord gegeven op de partij tegen nummer 4 gerankte Julianna Pena (9-3-0) die ook akkoord is met de partij. Volgens de website MMA Fighting is de UFC nu bezig met de onderhandeling om dit rond te krijgen.

de Randamie haar laatste partij was vorige December waar ze voor de 2de keer stond tegenover de double champ Amanda Nunes waarvan ze verloor met een Unanimous Decision. Pena die vocht een jaar geleden tegenover Nicco Montano waar ze via decision won. Op dezelfde kaart waar Pena vocht was Germaine de main event tegen nummer 3 gerankte Aspen Ladd, waarvan The Iron Lady in 16 seconden won.

Dit zal een klassieke grappler tegen striker worden.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY