Dutch Fight Podcast - Episode 22 - Mohamed Elawil

Dutch Fight Podcast #22: Mohamed Elawil

In episode #22 hebben we 1 gast voor jullie. Mo Elawil is een vechter in hart en nieren en heeft wat mooie aanbiedingen op de horizon.

We spreken met all-round vechter Mohamed Elawil die aan het herstellen is van een knie operatie. Hij vertelde ons dat hij eigenlijk volgende maand zou vechten bij Brave maar omdat zijn knie nog niet 100% is zal dat niet doorgaan. Wel gaf de organisatie aan dat ze hem alsnog graag op de een event willen plaatsen als hij volledig hersteld is. Dat is een grote stap voor Elawil die voorheen regelmatig met gebroken handen partijen aannam.

Hij geeft zelf aan veel geleerd te hebben van die tijd maar nu serieus bezig is om zijn MMA carriĆØre naar het volgende niveau te tillen. Ook spreken we over zijn bareknuckle fight bij BKB. Een partij die hij had moeten winnen op KO maar uiteindelijk omgezet werd naar verlies omdat de jury besloten had dat de lever stoot onder de gordel was. Kijk hieronder naar het filmpje en oordeel zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Here we gošŸ¤

Een bericht gedeeld door Mo Mohamed (@moelawil) op

 

 

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY