ECE - Jordy Bakkes vs Almeida

Jordy Bakkes keert terug in de kooi bij Enfusion Cage Event

De CSA vechter zal het opnemen tegen een braziliaan in Alkmaar

Jordy Bakkes (3-1-0) zal het opnemen tegen Braziliaan Alan “Wild Boy” Almeida (1-3-0). Bakkes vocht vorig jaar voor het laatst bij Grand Boxing 2 en won daar op decision van Arthur Demonceaux (3-1-0).

Jordy zijn tegenstander Almeida vocht voor het laatst in 2014 (bron Sherdog). En verloor zijn laatste 2 partijen op rear naked choke.

Bekijk de poster van het partij hieronder:

ECE - Jordy Bakkes vs Almeida

Bakkes staat ook nog op de kaart bij Big Game #04 in September, die partij zou in Maart plaatsvinden maar door de pandamic was dat evenement verschoven. Op de podcast spraken we in Maart hierover met hem. Bekijk hieronder het gesprek voor het geval je het hebt gemist:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsEnfusionEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY