Gerardo Fanny

Gerardo Fanny zal voor Cage Warrior goud vechten

Sinds het nieuws dat Fanny getekend had bij Paradigm Sports Managements heeft het managementbureau niet stilgezeten.

Vandaag liet de organisatie weten dat Gerardo Fanny gelijk de bantamweight kampioen Jack Cartwright uit zal dagen en dus in zijn debuut voor de titel mag. De partij zal 25 september plaats gaan vinden in Manchester, Engeland tijdens het Triple Event Weekend van Cage Warriors.

Cartwright vocht in het vier man toernooi waar hij  twee tegenstanders KO sloeg en de titel wist te claimen. De Engelsman is nog altijd ongeslagen met een record van 8-0 maar zal in zijn volgende partij toch moeten gaan uitkijken voor de uit Ringersport trainende Fanny. De bantamweight komt uit voor zowel Nederland als Curaçao en heeft momenteel een record van 9-1. Wij gaan eens kijken of we Fanny op de podcast kunnen krijgen om hem wat vragen te stellen.

 

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA Nieuws

RELATED BY