Raymond Jarman

Raymond Jarman pakt short-notice fight bij GMC dit weekend

Jarman is niet onbekend met short-notice fights. Zijn laatste partij was ook short-notice en won hij voor de tweede keer van Maarten Wouters.

German MMA Championship oftewel GMC zal zijn eerste event houden morgen 29 augustus sinds de corona gekte. Het zal plaats gaan vinden in Duisburg, Duitsland en het word in de open lucht gehouden. De octagon staat op een strandje en Nederland is goed vertegenwoordigd. Vier jongens vanuit Team Thriving zullen aantreden en ook heeft de organisatie Raymond Jarman (18-37-1 NC) gebeld om een short-notice partij te pakken tegen Anatolij Baal (8-3-1 NC).

Baal heeft in zijn laatste drie partijen geen winst gezien waar Jarman in zijn laatste partij nog een overwinning boekte. Jarman is een ware veteraan van de sport en gaat al sinds 2006 mee in de game. Anatolij Baal daarentegen heeft zijn eerste partij gedraaid in 2014. Een ware nieuwe garde vs oude garde partij.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsMMA Nieuws

RELATED BY