Dutch Fight Podcast #24: Jairzinho Rozenstruik & Leon Jansen

We spraken deze aflevering met UFC Heavyweight Jairzinho Rozenstruik en terugkerende Leon Jansen

We spraken weer met terug komende gast en nu #4 gerankte UFC Heavyweight  Jairzinho Rozenstruik. Een aantal afleveringen terug spraken we met zijn team Michael Babb & Isis Verbeek over zijn verlies tegen Francis Ngannou, maar nu spraken we de man zelf erover. We spraken natuurlijk ook over zijn partij tegen Junior Dos Santos en trainen tijdens COVID.

Daarna spraken we met Nederlandse welterweight Leon Jansen die begin van het jaar aangegeven had door gezondheids redenen zijn carriere tijdelijk on hold te zetten. Hij keer nu terug om te vechten tegen Mohamed Elawil en we spraken met Leon over de redenen waarom hij tijdelijk was gestopt, hoe zijn training gaat en zijn up and coming partij.

Joshua en ik zullen het hebben over de topics van de week. We spreken over het gevecht van Alistair Overeem, Gerardo Fanny en de cancelations bij Akira FC. Ook een nieuwe segment “Fight Week” waar we laten weten welke Nederlandse vechters deze week of weekend vechten.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsFight Club Den HaagMMA NieuwsNewsPodcastUFCVideos

RELATED BY