JELLE ZEEGERS TREKT ZICH TERUG VAN ATLAS MMA 7

Jelle Zeegers trekt zich terug van ATLAS MMA 7

Barbarious zou eigelijk al gevochten moeten hebben maar door de COVID situatie moest dat uitgesteld worden, helaas word het nog langer uitgesteld.

CSA & Combat Brother Jelle Zeegers (0-1-0) zou 31 Oktober vechten bij ATLAS MMA 7 tegen Youssouf Tholel, maar moet zich helaas terug trekken. Zeegers zijn laatste gevecht was in Oktober 2019 bij Strenght & Honour Championships waar hij zijn pro debut verloor van Senol Yazici. Hieronder het bericht die Zeegers deelde op zijn instagram.

View this post on Instagram

Unfortunately I have to let you guys know, that I cannot fight my second pro fight October 31 at @atlasfighting because I have health problems😔. I'm really sorry that i let you guys down, It feels fucked up!!! When i'm healthy again i'm just going to continue my way to the top & making some war again. Thanks to the people who always support me & believing in me in good & bad times, really appreciate it🙏🏼👊🏼♥️ ~Barbarious #Pro #MMA #Barbarious #Army #fight #muaythai #kickboxing #bjj #judo #berserker #ufc #bellatormma #onefc #knockout #juggernaut #bodybuilding #beastmode #fight #warrior #respect #gladiator #sparta #fighter #hard #training #dedication #dreams #love #sport #hungry

A post shared by BARBARIOUS (@barbarious_mma) on

In Maart spraken wij met Jelle Zeegers op de Dutch Fight Podcast die toen nog zijn tweede pro partij zou draaien bij Atlas MMA. Hij zou het tijdens Atlas MMA op gaan nemen tegen Youssouf Tholel. Daarnaast hebben we het over zijn carrière bij de Defensie en hoe dat te combineren valt met het vechten, bekijk de podcast hieronder:

Comments

comments

Categories
ATLAS MMAEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY