Alistair Overeem wint zijn partij tegen Sakai

Alistair Overeem wint zijn partij van Augusto Sakai

Overeem poste het bij al zijn laatste berichtjes #onelastrun

Nederlandse MMA legende en #5 gerankte Alistair Overeem stapte vandaag op 40 jarige leeftijd de kooi in tegen #8 gerankte Augusto Sakai. Alistair gaf meerdere keren aan dat dit zijn laatste title run is in de UFC. De eerste ronde ging goed voor de Nederlander die het meeste van de ronde wist te controleren.

De 2de ronde deden beide mannen veel. De flurries van Sakai die zagen er goed uit, maar de meeste waren op de dekking van Overeem. In de clinch battle kwam Overeem toch meer meerdere knietjes erdoorheen,

3rde ronde deed Sakai wel veel totdat Overeem last minute de takedown pakte en Sakai daar hield. De 4de ronde begon Sakai weer goed totdat Overeem hem met 2 minuten te gaan weer naar de grond haalde en brute ground en pound uit aan het delen was.

Laatste ronde nam Overeem, Sakai direct naar de grond en gaf een paar keiharde ellebogen voor de TKO. En zijn laatste title run gaat door!

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

RELATED BY