Dutch Fight Podcast #25: Shamil Uvaysov & Jordy Bakkes

We spraken deze aflevering met Shamil Uvaysov & Jordy Bakkes

Over 2 weken zullen Shamil Uvaysov & Jordy Bakkes vechten bij ECE (Enfusion Cage Event) #3, en daardoor hebben we beide heren uitgenodigd op de podcast. Als eerst spreken we met Shamil Uvaysov (1-6-0) die het zal opnemen tegen Musti Brika (1-1-0). We spraken met hem over het begin van zijn carrière en hoe zijn voorbereidingen gaan voor dit gevecht en het verhuizen van kamp.

Daarna spraken we met CSA vechter Jordy Bakkes die het op zal nemen tegen Braziliaan Alain Almeida. We praten over hoe Bakkes omgegaan is met de lockdown en over zijn voorbereiding voor zijn partij. Bekijk de rest van de kaart hier.

Joshua en ik zullen het hebben over de topics van de week. We spreken over de winst van Alistair Overeem, Elite MMA Championship 5 de gevechten van Kaylee Vos & Damian Olszewski en de partij van Raymond Jarman die vocht bij GMC. En natuurlijk ons segment “Fight Week” waar we laten weten welke Nederlandse vechters deze week of weekend vechten.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEnfusionMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY