(Gerucht) Pieter Buist 30 oktober weer in actie voor ONE Championship!

Meerdere Nederlandse bronnen melden (Giovanni Tjin en Vechtsportinfo) melden dat "The Archangel" in oktober weer in de ONE kooi zal staan.

Nummer #3 gerankte lightweight Pieter Buist (17-4) heeft in zijn tijd bij ONE Championship alle drie zijn partijen weten te winnen met als laatste een overwinning over voormalig tweevoudig lightweight kampioen Eduard Folayang. Buist zit op een shorttrack naar een titleshot en heeft volgens bronnen nu een partij geboekt tegenover nummer #4 gerankte lightweight Timofey Nastyukhin (13-4).

De Russische Nastyukhin heeft in zijn vorige partij bij ONE in de eerste ronde korte metten gemaakt met voormalig UFC kampioen Eddie Alvarez. Van zijn negen partijen bij ONE Championship heeft er maar drie verloren van atleten als Herbert Burns, Kotetsu Boku en Sayid Guseyn Arslanaliev.

Wij zullen Pieter Buist even benaderen om te vragen of het gerucht waar is en of hij daarover zou willen praten tijdens de Dutch Fight Podcast.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsOne FC

RELATED BY