Reinier de Ridder krijgt titleshot

The Dutch Knight krijgt zijn title-shot!

One Championship President Chatri Sityodtong maakte vandaag bekend in een interview met South China Morning Post bekend dat Reinier de Ridder zijn kans tegen titelhouder Aung La'Nsang krijgt

Het heeft even geduurd voordat er duidelijk was over de titelshot die Reinier de Ridder meerdere malen is beloofd, maar vandaag vertelde ONE president weer dat er grote evenementen aan zitten te komen en dat Middleweight kampioen Aung La N’Sang zijn titel zal verdedigen tegen de ongeslagen “Dutch Knight”. Vanaf oktober zal de organisatie weer de grotere events gaan houden waaronder een titlefight tussen La N’Sang en de Ridder. Een grote kans voor de Nederlander, die alle drie de partijen bij ONE Championship heeft gewonnen en nog nooit verlies heeft gekend in zijn MMA carrière.

Het gaat wel een zware taak worden want de Birmese La N’Sang is een ware knokker die ze niet voor niets “The Birmese Python” noemen. Daarnaast is “The Birmese Python” niet alleen middleweight kampioen maar ook nog eens light-heavyweight kampioen en met 12 (T)KO’s en 12 submissions op zijn record is dit de zwaarste test van Reinier de Ridder. De Ridder’s gameplan is altijd zijn tegenstander naar de grond werken en vanuit daar ben je in zijn domein en kan hij zijn wordclass BJJ skills het werk laten doen.

Bekijk de announcement van de ONE president Chatri Sityodtong hieronder (video begint direct waar hij het erover heeft):

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorEventsMMA NieuwsNewsOne FC

RELATED BY