Brian Hooi vs Davy Gallon tijdens Bellator Parijs

(Breaking) Brian Hooi vs Davy Gallon tijdens Bellator Parijs

We hadden al gehoord dat de kans erin zat dat Hooi zijn Bellator debuut zou gaan maken in Parijs. Nu is het bevestigd en er is dan ook een tegenstander bekend gemaakt!

We spraken de Haagse Hooi en die vertelde ons dat het contract bij Bellator Parijs is ondertekend op 71,5 kilo en hij dus zijn debuut zal gaan maken volgende maand. Brian Hooi is nog niet zo oud maar wel al een veteraan van de sport en vechtsporter in hart en nieren. Hij heeft een record van 16-7-1 NC en heeft in zijn laatste uiting korte metten gemaakt met de huidige EFC kampioen Joe Cummings. Hooi is een van Nederlands top vechtsportatleten en nu zal hij dan eindelijk in de “Big Show” te zien zijn om zijn “in your face” stijl te laten zien.

Hij staat tegenover Davy Gallon die een record heeft van 18-7-2 en ook hij zal zijn Bellator debuut gaan maken tijdens Bellator Parijs. Gallon is momenteel op twee fight win streak en heeft in zijn laatste uiting oud UFC atleet Ross Pearson verslagen via een “Rolling Thunder Kick”. De Fransoos vecht al vanaf 2011 en is momenteel 31 jaar oud. Voor beide een grote kans om te laten zien hoe ze het doen in de “Big Show”.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY