Germany, Düsseldorf 16.12.2017 Castello - GMC 13 Fight Night - Foto Seven Sport www.fotosevensport.com

(Gerucht) Brian Hooi op Bellator Parijs

Van meerdere bronnen hebben we vernomen dat de kans erin zit dat Brian Hooi zijn Bellator debuut gaat maken tijdens Bellator Parijs

Van de week maakte Bellator bekend dat zij als eerste MMA organisatie een evenement gaat houden in Frankrijk. Het was voorheen niet mogelijk om Mixed Martial Arts events te houden in Frankrijk maar sinds kort is die ban eraf gehaald. Bellator MMA zal de eerste MMA organisatie zijn die voet neer zal zetten in Parijs op 10 oktober.

Uit de wandelgangen horen wij geruchten dat Brian Hooi zijn Bellator debuut zal gaan maken tijdens dat event en er zou ook al sprake zijn van een tegenstander. De Haagse atleet heeft voor het laatst in maart gevochten in Birmingham, Engeland tijdens Battle Arena 59. Waar hij in het co-main event de EFC kampioen Joe Cummings versloeg. Wij zullen goed in de gaten gaan houden wanneer er iets concreets over het Bellator debuut van Hooi naar buiten komt.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY