Costello van Steenis vs Fabian Edwards

Costello van Steenis vs Fabian Edwards is back on the books

Bellator heeft afgelopen weekend een persconferentie gehouden waarin heel wat nieuws naar buiten kwam.

President Scott Coker liet weten dat Bellator de eerste grote promotie wordt die afreist naar Parijs, Frankrijk. Waar wij dit weekend achter kwamen dat Nederlandse talent Brian Hooi zal vechten. Ook liet Coker weten dat ze weer richting Milaan, Italië gaan. 5 Minuten geleden post Costello van Steenis een poster van zijn reeds geboekte fight tegen Fabian Edwards dat die de nieuwe main event zal zijn van Bellator Milaan. Bekijk de rest van de kaart hier. Zie post hieronder:

Beide heren hebben het een en andere over elkaar te zeggen en beide heren spraken wij ook op de podcast. Bekijk hieronder wat ze allemaal over elkaar te zeggen hadden:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY