Illias Bulaid in actie tijdens Bellator Milaan

“The Blade” in actie tijdens Bellator Milaan

Trainer Said El Badaoui laat via instagram weten dat Ilias Bulaid in oktober zal aantreden aantreden tijdens Bellator Milaan.

Met grote verwachtingen kwam Ilias Bulaid die toen nog alleen bekend uit de kickbokswereld was, in de Bellator kooi te staan tijdens Bellator 227. Een partij waarbij hij zijn staande werk erg goed kon laten zien en de partij met een brute knie afmaakte in de eerste ronde. Daarna stond “The Blade” tegenover Diego Freitas te staan waar Bulaid een unanimous decision winst over haalde.

De Bossche Bulaid traint bij SB Gym in Utrecht onder Said El Badaoui maar gaat regelmatig naar Ierland om te trainen bij het befaamde SBG Gym. Nu staat zijn derde partij klaar en zal de Bossche Bulaid afreizen naar Milaan om daar op 1 oktober de Bellator kooi te betreden. Een tegenstander is nog onbekend maar dat zal niet lang gaan duren voor de organisatie het naar buiten brengt.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY