Denise Kielholtz vs Kate Jackson

Ook Denise Kielholtz keert terug de Bellator kooi in

Miss Dynamite keert weer terug de kooi in bij Bellator Milaan 1 Oktober

Op Tapology staat er dat Kielholtz (rumored) terug zal keren op 1 Oktober bij Bellator Milaan. Dit is nog nergens bevestigd, maar vandaag post Denise op haar instagram:

And the plan continues 💫❤💫 .. 2 weeks to go!! .. @bellatormma Let’s Go!! ..

Waardoor waarschijnlijk de rumours waar zullen zijn. Volgens tapology staat ze tegenover Kate Jackson. Denise (5-2-0) is op een 3 fight win streak en won haar laatste 3 partijen via finish. 1 via ground & pound en de laatste 2 via submission in de eerste ronde. Denise vocht de laatste 2 gevechten ook in 2020.

Kate Jackson (11-4-1) die keert terug na haar verlies in December 2019 van kampioen Ilima-Lei Macfarlane, waarvan ze op decision verloor. Als Kielholtz deze partij wint staat ze in de rij voor een gevecht tegen de kampioen met een 4 fight win streak. Alleen Keri Taylor Melendez zit ook op een 4 fight win streak. En Juliana Velasquez is momenteel op een 5 fight win streak.

Bekijk hieronder Denise haar instagram bericht:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY