Dutch Fight Podcast #26: Reinier de Ridder en Aung La N’Sang

Een dikke podcast voor jullie deze keer met twee gasten! Als eerste spreken we met ONE Middleweight contender Reinier de Ridder en zijn tegenstander dubbel champ Aung La N'Sang

Een partij waar wij als DFN al even op wachten! Reinier de Ridder vs. Aung La N’Sang voor de ONE Championship Middelweight titel!  Deze partij is al meerdere keren aangekondigd maar nu lijkt het erop dat het daadwerkelijk gaat gebeuren op 30 oktober in op een nader te benoemen locatie. We hebben vandaag het geluk gehad om beide ONE atleten te spreken op 1 podcast en ik kan je vertellen dat de hype alleen maar groter word na het horen van hun motivaties.

Als eerst spreken we met Reinier de Ridder (12-0) die nog steeds ongeslagen is in zijn professionele MMA carrière. In het interview hebben we het over zijn gym, Combat Brothers die hij samen runt met Harun Ozkan en het succes wat zij aan het boeken zijn als gym. Ze hebben een hoop killers in de stal staan als een Pieter Buist, Jelle Zeegers, Damian Olszewski, Tonny van Dijk en nog een hoop andere, die net komen kijken in het amateur circuit. We hebben het over zijn voorbereidingen , de COVID situatie en uiteraard over zijn tegenstander, Aung La N’Sang. We kunnen je alvast vertellen dat de Ridder super gemotiveerd is en er van overtuigd is dat hij degene is die N’Sang zal verslaan.

“The Burmese Python” Aung La N’Sang is een twee divisie kampioen binnen ONE championship, zo heeft hij de titel in middleweight maar ook in light-heavyweight. Een gevaarlijke atleet die oorspronkelijk uit Myanmar komt maar al een geruime tijd in Amerika woont. Trainend bij Henri Hooft kan je wel zeggen dat hij wat Nederlandse kickboks stijl aangeleerd word en hij spreekt ook vol lof over het team daar en uiteraard Hooft zelf. Een hele aardige kerel die goed opgeleid is maar toch voor een carrière in de kooi koos. Hij heeft niet voor niets zijn nickname “The Burmese Python” gekregen omdat hij bekend staat om zijn grappling skills, iets waar de Ridder ook niet onbekend is. Hij is klaar om 5 rondes oorlog te maken en beloofd vuurwerk.

Bekijk de volledige kaart hier. Wil je de podcast beluisteren via podcast channels dan je er ook naar luisteren via de volgende links:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsOne FCPodcastVideos

RELATED BY