Robin van Roosmalen en Gokhan Saricam vechten bij Bellator Milaan

Robin van Roosmalen en Gokhan Saricam vechten bij Bellator Milaan

Twee lokale atleten toegevoegd tot Bellator's Euro Series 9 in Milaan.

Europeanen worden verspreid over de komende Bellator evenementen die aangekondigd zijn. Bellator stuurde in een pers bericht de volledige kaart van 3 Oktober en 2 namen sprongen bij ons naar boven. Terugkerende Gohkan Saricam (4-1-0) en de debuterende Robin van Roosmalen (2-0-0).

Saricam keert weer terug de ronde kooi in sinds Oktober 2019. Hij vocht zijn bedut in Bellator op Bellator 231 tegen de door Henri Hooft getrainde Steve Mowri. Hij verloor zijn debut van Mowry via Submission in de eerste ronde. 3 Oktober zal hij het opnemen tegen Joffie Houlton (1-0-0) uit England die zijn eerste partij in Bellator zal vechten.

Robin van Roosmalen, een van Nederlands grootste kickboks grootheden zal zijn debut maken bij Bellator. Dit zou eigenlijk vorig jaar gebeuren maar door het missen van gewicht. Volgens zijn, toenmalige tegenstander heeft van Roosmalen eenĀ  lifetime ban gekregen om te vechten op featherweight. Hij keert nu ook terug op lightweight tegen de Spaanse kickboks kampioen Nauzet Trujillo. Trujillo zal zijn debuut maken bij Bellator en in het Mixed Martial Arts.

Bekijk de volledige kaart hier.

 

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY