WFL MMA Kampioen Melvin van Suijdam vecht tegen Brave FC's kampioen

WFL MMA Kampioen Melvin van Suijdam vecht tegen Brave CF’s kampioen

Iedereen was aan het wachten totdat Melvin van Suijdam het op zou nemen tegen Losene Keita.

Maar voor van Suijdam staat er iets groters te wachten. Een partij tegen de Brave stond op de planning voor 1 Oktober vertelde Melvin ons gisteren. Vandaag liet MMA DNA weten dat de partij zou zijn tegen welterweight kampioen Jarrah Hussein Al-Silawi. De partij zal 1 Oktober al plaats nemen in Bahrain.

van Suijdam stapte voor het laatst begin van het jaar in de kooi bij WFL MMA 4 tegen Mehdad Kavand in de finale voor de welterweight titel. Die won hij op submission. Na de partij kwam nieuw talent Losene Keita de kooi in, die de volgende shot was beloofd voor de WFL MMA titel. Als die partij door gaat is een grote vraag teken sinds Losene Keita, 31 Oktober zal vechten voor de titel bij ATLAS MMA.

De tegenstander dit keer voor van Suijdam is Brave welterweight kampioen Jarrah Hussein Al-Silawi (14-3-0) die zijn laatste partij won bij Brave 27 op TKO in de 4de ronde. De partij zal niet voor de Brave titel zijn.

Comments

comments

Categories
AankondigenBraveEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY