Stefan Struve vs. Tai Tuivasa op Fight Island!

Stefan Struve vs. Tai Tuivasa op Fight Island!

Nederlandse heavyweight Stefan Struve heeft weer een partij staan na bijna een jaar niet gevochten te hebben.

Voor 24 oktober zullen Stefan “Skyscraper” Struve en zijn team afreizen naar Abu Dhabi om tegenover Tai “Bam Bam” Tuivasa te staan op Fight Island. Een “must win” voor de Australische Tuivasa aangezien die zijn laatste drie partijen verloren heeft en zijn laatste overwinning in de zomer van 2018 haalde over Andrei Arlovski. Stefan Struve heeft voor het laatst in december 2019 in de octagon gestaan tegenover Ben Rothwel maar heeft helaas verloren van “Big Ben”. Hij zal voor deze partij dus super gemotiveerd zijn om weer die rankings te gaan beklimmen.

Back to work it is, FINALLY! I have fought all over the world but fight island will definitely be a unique experience. See y’all in 4,5 weeks 👊🏻 #mma #UFC #fightisland #ufc254 #ufcabudhabi

Geplaatst door Stefan Struve op Donderdag 24 september 2020

 

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsPPVUFCUFC

RELATED BY