Ilias Bulaid vs. Ivan Naccari op Bellator 247

Ilias Bulaid vs. Ivan Naccari op Bellator 247

We wisten al dat "The Blade" zou gaan vechten alleen was de tegenstander nog niet bekend, tot nu...

Ilias “The Blade” zal voor de derde keer de Bellator kooi betreden tijdens Bellator 247 in Milaan, Italië. “The Blade” heeft beide partijen weten te winnen en kan niet wachten om weer te laten zien dat hij niet alleen een kickbokser is. Hij zal het op 1 oktober gaan opnemen tegenover Italiaanse Bellator debutant Ivan Naccari die een record heeft van 0-1. Ook de Italiaan maakt de overstap van kickboksen naar MMA dus verwacht tijdens deze partij vuurwerk.

You better be ready for this.

Geplaatst door Ilias Bulaid op Donderdag 24 september 2020

 

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY