Fight Club Den Haag keert terug met Akira FC 2

Fight Club Den Haag keert terug met Akira FC 2

Promotor Satisch Jhamai poste vandaag op zijn facebook dat Akira FC 2, 29 November weer terug zal keren.
En een titel gevecht is direct aangekondigd voor Akira FC 2. De FCDH Welterweight Kampioen Raymond Jarman (18-37-0) zal het op gaan nemen tegen Bart Dekker (1-0-0). Dekker won zijn eerste pro gevecht bij Akira FC 1 met een unanimous decision van Jayanthi Daniels. Jarman vocht zijn laatste partij bij GMC, waar hij op short notice de ring instapte en de partij verloor op unanimous decision. Satisch Jhamai liet weten via zijn post dat Jarman zijn titel al 2 keer heeft verdedigd. Dit zal zijn 3de title defense zijn. Bekijk de post van Satisch Jhamai hieronder:

Akira FC komt terug op zondag 29 november 2020Nederlands titelgevecht MMA PRO -77 KGRaymond Jarman (STE) v.s. Bart…

Geplaatst door Satisch Jhamai op Maandag 5 oktober 2020

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY