Raymond Jarman verliest bij GMC

Jarman verliest zijn short notice fight bij GMC

Jarman stapte in de kooi 9 maanden na zijn laatste winst over Maarten Wouters

Afgelopen weekend hield German MMA Championship oftewel GMC zijn eerste event sinds de corona gekte. GMC Fight Night vond plaats in Duisburg, Duitsland zoals vele het doen in open lucht. Nederlander Raymond Jarman (18-37-1 NC) pakte een short-notice partij tegen Anatolij Baal (8-3-1 NC) die hij verloren heeft op een unanimous decision. Jarman heeft op zijn facebook een statement released:

Iedereen bedankt voor mij support.
Was een sterke tegenstander. Wist mij de eerste ronde goed te raken. Koste mij veel energie. Had toen het voor had goed te pakken. Met trots getreden. Genoten van mij partij. Respect voor me tegenstander. Baal.
Deze momenten waarbij we neer gaan in het leven moet je jou energie gebruiken om te groeien. En de kunst is er van te genieten van de groei.
👊

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY