Melvin Manhoef mag Corey Anderson verwelkomen in Bellator

Melvin Manhoef mag Corey Anderson verwelkomen in Bellator

Vandaag vermelde wij dat de partij van Manhoef niet door zou gaan in Parijs.

De president van Bellator Scott Coker liet net weten dat ex UFC light heavyweight Corey Anderson 5 November zijn debut gaat maken op Bellator 251 tegen niemand anders dan Melvin Manhoef. Manhoef zou eigenlijk dit weekend staan tegenover Simon Biyong in Parijs. Maar vandaag hoorde wij dat die partij uitgesteld zou worden. Nu blijkt dat die partij is geschrapt en dat Manhoef een kersverse tegenstander krijgt.

Manhoef is momenteel op een 2 fight win streak in Bellator en won zijn laatste partij van Yannick Bahati via TKO. Zijn nu tegenstander is voor de MMA fans geen onbekende vechter. Corey “Overtime” Anderson (13-5-0) die heeft dit jaar getekend bij Bellator nadat zijn UFC contract was verlopen. Hij verloor zijn laatste partij van Jan Blachowicz via KO.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY