Dutch Fight Podcast #29: Gokhan Saricam, Kevin van Heeckeren en Luis Tavares

Episode #29 alweer! Ditmaal drie gasten voor jullie, Gohkan Saricam, Kevin van Heeckeren en Luis Tavares

We spreken eerst met de Belgische Bellator Heavyweight Gokhan Saricam die vorige week zijn tweede partij draaide bij de organisatie. De partij duurde niet lang want Saricam wist de partij in 2.5 minuut te winnen via TKO. Saricam heeft een bewuste keuze gemaakt om zijn baan op te zeggen om volledig op zijn vechtsport carrière te kunnen focussen. Daarnaast traint hij regelmatig bij Team Mousasi ongeveer 2 keer per week, wat voor hem 3 uur heen en 3 uur terug reizen is, dus dedication heeft deze man zeker. Hij zou snel weer in de Bellator kooi willen stappen en dat zou zomaar eens nog eens kunnen gebeuren.

Onze tweede gast heeft een rollercoaster ride gehad in aanloop naar zijn MMA partij bij Enfusion. Zijn oorspronkelijke tegenstander was geblesseerd geraakt maar Enfusion wist toch een vervanging te vinden totdat corona weer eens roet in het eten gooide. Zijn tegenstander werd positief getest voor corona en het leek erop dat van Heeckeren niet meer zou vechten. Toch heeft Enfusion een partij weten te regelen voor van Heeckeren alleen geen MMA partij. Jeroen van Diemen die ook van origine kickbokser is heeft short-notice die partij aangenomen en de partij is omgezet naar Extreme Stand Up rules maar… er staat wel een titel op het spel.

Als laatste spreken we met niemand minder dan Luis Tavares die eigenlijk zijn MMA debuut zou gaan maken bij Enfusion. Die partij gaat niet door helaas vanwege een ribblessure die Tavares opgelopen heeft in zijn voorbereiding. Natuurlijk is Tavares een topatleet die aan de top staat bij Glory en hij geeft aan dat die titel nog het enige is wat er te valt te behalen voor hem in het kickboksen. MMA is voor hem een logische overstap en hij is al langer aan het trainen voor zijn debuut in de kooi. Hij verzekerd ons dat, dat plan ook zeker nog op de planning staat maar of het eerst een MMA of kickboks partij word is nog niet helemaal zeker.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jou favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.
Apple Podcast
Spotify
Google Podcasts
YouTube

Comments

comments

Categories
BellatorDutch NewsEnfusionMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY