Joziro Boye tekent bij Xtreme Fighting Championships

Joziro Boye tekent bij Xtreme Fighting Championships

De Arubaan die veel in Nederland vocht en trainde tekent een contract bij XFC in Amerika.

Joziro Boye (18-5-1) is een bekende naam in de Nederlandse MMA wereld en meervoudig kampioen. Waaronder Strenght & Honour Championship Featherweight kampioen & CFC Kampioen. Hij komt uit voor Sportvision en NU Holland. En vanuit Aruba komt hij uit voor Team Boye. Gisteren liet de Arubaanse sport website 297 Sports weten dat Joziro Bote gesigned is door Xtreme Fighting Championships.

Boye won zijn laatste partij op 30 November 2019 via TKO van Carlos Matos op AFC op Aruba. Dit gevecht vocht de featherweight op welterweight. Hij zal 11 November vechter in Atlanta, Amerika in een lightweight toernooi tegen Jarel Askew (11-6-0). Van Askew zijn 11 wins waren er 5 op KO en 5 op submission. Zijn laatste partij verloor hij op beslissing.

De winnaar van deze partij zal in de semi-finals staan in Februari 2021. De winnaar daarvan zal in 2021 voor de XFC titel mogen vechten in de finals. De datum van de finals is nog niet bekend.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY