Ilias Bulaid zal ook niet meer in actie komen vanavond tijdens Bellator Parijs

Ilias Bulaid zal ook niet meer in actie komen vanavond tijdens Bellator Parijs

De laatste Nederlander is ook van de historische kaart afgehaald. "The Blade" test postief op corona en zal dus nieet in actie komen.

In de eerste instantie zou Ilias “The Blade” Bulaid 1.5 week geleden al vechten tijdens Bellator Milaan maar werd om het positief testen op corona van zijn cornerman verplaatst naar Bellator Parijs. Ditmaal testte “The Blade” postief voor corona en moet hij zich dus gaan terugtrekken. Bulaid zou zijn derde partij gaan vechten voor Bellator MMA tegen Ivan Nacarri.

De vraag blijft natuurlijk hoe betrouwbaar die testen zijn aangezien Robin van Roosmalen ook positief testte in Milaan maar in Nederland weer negatief. De Bellator Parijs kaart heeft sowieso al heel wat ongeluk gehad want van de drie Nederlanders die zouden vechten zijn er nul over. Ilias heeft net een statement op zijn facebook gezet, bekijk de statement hieronder:

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY