Aladin Ben Hlima ging op instagram in tegen zijn verlies

Afgelopen weekend was Enfusion Cage Events 4 via stream te bekijken.

De kaart had heel wat blows gekregen voor hun MMA deel van het evenement. De kaart zou vol staan met MMA gevechten waaronder Luis Tavares en Kevin van Heeckeren. Door blessures en omstandigheden zijn er uiteindelijk 2 MMA Pro partijen overgebleven op de kaart. Aladin Ben Hlima vocht zijn pro debut tegen Shouddi Abrailov waar hij in de eerste ronde verloor op submission. Hier was hij het op de avond zelf niet mee eens en laat met beelden zijn protest zien.

In de beelden zien we dat Shouddi, Ben Hlima in een arm triangle heeft en de scheidsrechter stopte het gevecht. In de close ups zien we geen tap van Ben Hlima. Hij zegt tegen de scheidsrechter dat hij thumbs up gaf en dan zien we ook in de close up. Met nog 10 seconden te gaan stopte de scheidsrechter de partij. Via zijn post laat hij weten een rematch te willen tegen Abrailov. Bekijk hierboven de video van Ben Hlima.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEnfusionMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY