Dutch Fight Podcast #30: Agy Sardari en Stefan Struve

Damn de 30ste aflevering alweer! Ditmaal twee gasten voor jullie Agy Sardari en Stefan Struve

Alweer de 30ste aflevering van de Dutch Fight Podcast. We hebben twee gasten voor jullie in deze aflevering namelijk Nederlandse lightweight Agy Sardari die dit weekend weer in de kooi zal staan in Duitsland. Als tweede gast hebben we de torenhoge Stefan Struve die nu op fight island is voor zijn partij tijdens UFC 254.

Als eerste spreken we met Agy “The Wolverine” Sardari die een hele tijd eruit heeft gelegen vanwege een blessure aan zijn knie. De operatie is goed verlopen en hij is er weer helemaal klaar voor. Hij kan niet wachten om weer in de kooi te stappen en hij kan aanstaande zaterdag gelijk aan de bak, twee keer zelfs. Hij doet mee aan het 4-mans toernooi van Mixfight Championship en al twee keer op een avond gaan vechten. Wint hij beide partijen dan zal hij 12 december weer afreizen naar Duitsland om nogmaals twee partijen op een avond te vechten in de finale. Check hierboven hoe hij erin staat en wat we van hem kunnen verwachten aanstaande zaterdag.

Stefan Struve is momenteel op Fight Island voor zijn partij tegen Tai Tuivasa tijdens UFC 254, toch heeft “The Skyscraper” even de tijd genomen om even langs te komen op de podcast. Hij is een kersverse vader en heeft dus nieuwe motivatie om deze partij beslissend te winnen. Zijn mindset is helemaal relaxed en heeft een duidelijk doel voor ogen. Hij ziet zijn kansen erg goed in en als hij zijn eigen spel weet te spelen zal hij deze partij vrij makkelijk moeten winnen. Vanwege het lengteverschil zal het moeilijk zijn voor Tuivasa om de afstand te overbruggen en zal hij heel ver naar binnen moeten komen om iets te kunnen raken. Ook daar is Struve op voorbereid en mocht Tuivasa toch dichtbij komen zal “The Skyscraper” voor de takedown gaan. Hij geeft aan dat als de partij op de grond komt het een vervelende avond gaat worden voor zijn tegenstander.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsPodcast

Leave a Reply

RELATED BY