Agy Sardari keert terug met 2 winsten op 1 avond

Agy Sardari keert terug met 2 winsten op 1 avond

Het is een tijd geleden geweest dat The Wolverine had gevochten door blessures.

Maar dat heeft hij dit weekend helemaal weer goed gemaakt. Agy “The Wolverine” Sardari deed mee in de Mixfight Championship tournament in Duitsland en won beide partijen. Als eerst vocht “The Wolverine” tegen Ruslan Abrekov (9-6-0) waar hij van won met een Arm Triangle.

In de finale kwam Sardari te staan tegenover Amin Kuliev (4-3-1) die zijn laatste partij op submission won van de Nederlandse Senol Yazici. Het gevecht ging in overtime en 10 seconden voor de ronde voorbij was wist Sardari op TKO te winnen van de Duitser waarmee hij het toernooi won en door gaat naar de semi finals.

12 December zijn de laatste 4 gevechten van het toernooi en zal Sardari weer 2 keer op 1 avond vechten voor de Mixfight Championship title.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY