Gegard Mousasi wint Bellator titel voor de 2de keer

Gegard Mousasi wint Bellator titel voor de 2de keer

Het heeft iets langer geduurd dan door de corona situatie maar de titel is weer thuis.

Gegard Mousasi vocht gisteravond tegen Bellator welterweight kampioen Douglas Lima. De lang verwachte partij stond meerdere keren geboekt, maar door de corona situatie is het met uitstel eindelijk gebeurd. Mousasi vertelde voor de partij dat het verschil toch wel zijn kracht zou zijn wat ook bleek tijdens de partij. The Dreamcatcher won de belt in met een unanieme beslissing van de welterweight kampioen.

In de post fight conference vertelde Mousasi dat John Salter de volgende in de rij is voor zijn title defense. John Salter won zijn laatste 3 partijen waaronder een partij tegen trainingspartner van Mousasi, Costello van Steenis. Scott Coker gaf aan dat hij hierover nog gaat nadenken en dat ze een aantal jongens in gedachten hebben voor Mousasi.

Highlights van de partij kan je hieronder zien:

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY