Hubert Geven komt Ex-UFC atleet Mehdi Baghdad tegen in Frankrijk

Hubert Geven komt Ex-UFC atleet Mehdi Baghdad tegen in Frankrijk

Tijdens Arena Fight Championship in Frankrijk zal Hubert Geven zijn rentree maken in de MMA kooi.

Hij ontmoet ex-UFC atleet Mehdi Baghdad die een record heeft van 12-6. Geven die ook nog een BKB finale moet vechten binnenkort werd een paar weken geleden getekend door managementbureau MTK Global en die hebben dus niet stilgezeten.

The Gipsy King won zijn laatste 5 MMA partijen waarvan de laatste 4 eindige. Bagdad vocht in zijn laatste 4 gevechten in de UFC & Brave. In UFC verloor hij beide partijen en in Brave staat hij momenteel 1-1. En won zijn laatste via split decision.

Het event zal gehouden worden op 12 december in Marseille, Frankrijk en zal geheadlined worden door niemand minder dan The Goat himself Artem Lobov.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY