Melvin Manhoef verliest main event tegen Corey Anderson

Melvin Manhoef verliest main event tegen Corey Anderson

Zonet vocht Melvin tegen UFC veteraan Corey Anderson tijden Bellator 251.

De eerste ronde ging precies volgens de gameplan van Corey Anderson. In de pre fight interview vertelde hij dat hij Manhoef neer zou halen en met ground & pound zou uit putten. Hij haalde “No Mercy” 2 keer naar de grond en wist veel damage te doen. Maar Manhoef redde het tot het einde van de ronde.

In de 2de ronde wist Anderson Melvin weer neer te halen en dit keer maakte hij het af en regende ellebogen naar Manhoef zijn hoofd. De scheids stopte de partij na een cut op Melvin zijn hoofd en geen response op een defense. Dit is Corey Anderson zijn eerste gevecht en win in Bellator. Op light heavyweight in Bellator is Melvin nu 2-1.

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY