Joziro Boye verliest zijn partij bij XFC 43

Joziro Boye verliest zijn partij bij XFC 43

Vandaag vocht de Arubaanse featherweight in de lightweight tournament bij XFC 43.

Een paar weken terug lieten wij weten dat Joziro Boye mee deed in een Lightweight toernooi bij XFC 43. Oorspronkelijk zou hij het opnemen tegen Jarel Askew, maar hij kreeg een andere tegenstander uit de brackett voor zich, de 17-7-1 Amerikaan Kurt Holobaugh. Boye liep al gauw tegen meerdere knieën aan die hem naar de grond brachten en Holobaugh de partij met ground & pound afronde. De partijen werd op 26 seconden gestopt door scheidsrechter Herb Dean. Dit is Boye zijn eerste loss sinds 2015. Als hij nog een keer vecht in XFC moeten we nog afwachten.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY