Hyram Rodriguez doet mee aan het Mixfight Championship toernooi

Hyram Rodriguez doet mee aan het Mixfight Championship toernooi

Afgelopen editie van Mixfight Championship won de Nederlandse Agy Sardari het toernooi en zijn positie in de halve finale die 19 December plaats zal nemen. Vorige week lieten wij weten dat deze niet meer gevochten word door The Wolverine door het tekenen voor een title gevecht bij Cage Warriors voor 12 December.

Niemand minder dan een van de coaches en trainingspartners van Sardari zal hetzelfde toernooi betreden op 5 December in Duitsland. De Arubaanse/Nederlander Hyram “Surrender” Rodriguez (17-28-0).

Rodriguez is geen onbekende in de Nederlandse vecht scene. En is een van de vechters die bekend staat om geen uitdaging ui te weg te gaan. Rodriguez heeft zo wat in elke organisatie gestaan en zal nu in Duitsland de kooi in stappen wat een zware toernooi zal worden.

In de toernooi is er een voor ons onbekende die op de poster staat als K. Tamerlanovitch. De andere vechters in het toernooi bestaan uit Magomed Ozniev (8-2-1) uit Oosterijk die momenteel op een 1 fight winstreak is. En niemand minder dan voormalige BAMMA kampioen Damien “Frankenstein” Lapilus (17-12-2) die momenteel ook op een 1 fight winning streak staat.

Als de voormalige BAMMA kampioen het toernooi zal halen is nog niet zeker sinds er voor hem volgende week nog een een confirmde partij staat volgende Tapology.

Rodriguez zelf is momenteel op een 3 fight losing streak. Tegenover wie “Surrender” als eerst komt te staan is nog niet duidelijk. Wij houden jullie op de hoogte van het laatste nieuws van dit toernooi.

Hieronder de post van Mixfight Championship:

https://www.facebook.com/mix.gala/posts/3242764075850759


Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY