Dutch Fight Podcast #32: Mehdi Baghdad

In de 32ste aflevering van de Dutch Fight Podcast hebben we deze keer een gasten voor jullie, Mehdi Baghdad.

Vandaag hebben we de tegenstander van Hubert Geven, Mehdi Baghdad op de podcast. Wij spraken met hem over zijn carriere vanaf het begin tot dit punt. Over het vechten in Brazilië, vechten in TUF McGregor vs Faber en Dillashaw vs Garbrandt. En natuurlijk zijn gevecht tegen Hubert Geven waar hij breaking nieuws verteld over hun partij.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
EventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY