Partij Hubert Geven vs Mehdi Bahgdad gaat niet door

Partij Hubert Geven vs Mehdi Bahgdad gaat niet door

Een aantal weken geleden hadden we vermeld dat de Nederlandse Hubert Geven terug keerde in de MMA kooi bij Arena Fight 2

Een aantal weken geleden hadden we vermeld dat de Nederlandse Hubert Geven terug keerde in de MMA kooi bij Arena Fight 2, tegen niemand minder dan ex UFC vechter Mehdi Baghdad. Voor dit gevecht hadden wij vandaag de tegenstander van Geven op de podcast die ons mede deelde dat de partij gecancelled is. De organisatie vertelde dat Baghdad vandaag.

The Gypsy King is momenteel ziek en gaat de partij niet redden vertelde Baghdad. Als het COVID is of niet weet hij nog niet, maar Arena Fights is wel opzoek naar een nieuwe tegenstander voor de Fransman. Bekijk hieronder het stukje waar hij vertelde over de fight cancelation. Het hele interview komt eind van de week online.

 

Comments

comments

Categories
EventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY