Pim Kusters keert terug in Abu Dhabi bij UAE Warriors

Pim Kusters keert terug in Abu Dhabi bij UAE Warriors

Kusters liet dat vandaag weten via zijn facebook dat hij deze vrijdag de kooi in zal stappen.

Het is aardig stil voor Nederlanders in de MMA wereld maar een van de grootste up and coming middleweights zal in Abu Dhabi de kooi instappen bij UAE Warriors 15. Kusters (2-1-0) vocht zijn laatste partij September 2019 in Slowakije waar hij verloor met een split decision.

Kusters staat deze vrijdag tegenover onverslagen Imamshafi Aliev (4-0-0). Aliev won zijn laatste 2 partijen vorig jaar en is een van de trainings partners van UFC Lightweight Champion Khabib Nurmagomedov. Bekijk hier meer over het evenement.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY