Robin van Roosmalen ernstig gewond geraakt tijdens ongeval

Van Roosmalen stond samen met zijn zusje, Melissa met auto pech op de vluchtstrook van de A2.

Gisteren rond 14.45 in de middag stonden Robin van Roosmalen en zijn zusje, Melissa van Roosmalen op de vluchtstrook met autopech, terwijl zij daar stonden werden ze van van achteren aangereden door een vrachtwagen. Robin en Melissa van Roosmalen zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar Melissa van Roosmalen aan haar verwondingen is overleden.

Ex-Glory kampioen en huidig Bellator vechter Robin van Roosmalen heeft in het ongeluk een gebroken ruggenwervel en twee gebroken bekken opgelopen waaraan hij vanochtend succesvol is geopereerd. De vrachtwagen chauffeur in kwestie is aangehouden voor verhoor. Er is op dit moment nog niets duidelijk over de oorzaak van het ongeluk.

Wij van Dutch Fight Network wensen de vrienden en familie van Roosmalen sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY