Yousri Belgaroui wint zijn MMA debut bij UAE Warriors 16

Yousri Belgaroui wint zijn MMA debuut bij UAE Warriors 16

De Nederlandse Glory vechter stapte vandaag voor het eerst professioneel de kooi in.

Belgaroui (0-0-0) vocht vandaag tegen Sambo kampioen Badreddine Diani (2-0-0). De eerste ronde was grotendeels aftasten, Belgaroui wist de takedowns succesvol te verdedigen en wist de meeste stoten te landen.

DFN Scorecard: 10-9 Belgaroui

In het begin van de 2de ronde wist Diani, Belgaroui vroeg naar de grond te krijgen. Belgaroui vond een manier om eruit te scramblen en maakte van de 2de helft een stand up fight in zijn voordeel.

DFN Scorecard: 10-9 Belgaroui

De laatste ronde kwam Diani heel moe de ronde in en hij moest gaan voor een finish volgens onze scorekaarten. Na twee minuten in de ronde gaf Diani aan dat Belgaroui een eyepoke gaf. Belgaroui leek te denken dat Diani dit gebruikte om op adem te komen. Belgaroui domineert de rest van de ronde via low kicks en weet ook nog een takedown attempt te verdedigen (door een cage-grab). De ronde eindigde met Diani die een takeldown scoorde en nog wat ground en pound af vuurde, maar het was niet voldoende om de ronde te stelen.

DFN Scorcard: 10-9 Belgaroui

Belgaroui wint zijn MMA debuut via unanimous decision (29-27, 29-27, 29-27).

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY