Partij van Rozenstruik vs Gane verplaatst naar 27 Februari

De twee heavyweight stonden gescheduled in Maart maar zijn nu verplaatst naar de main event op 27 Februari.

Dat liet Rozenstruik vandaag weten via zijn twitter:

In Augustus 2020 vocht de nummer 3 gerankte Rozenstruik (11-1-0) tegen voormalig UFC Heavyweight kampioen Junior Dos Santos waarvan hij won via KO in de 2de ronde. Het was even stil rondom de Surinaamse Bigi Boy en vele vroegen zich af wie zijn volgende tegenstander zou worden sinds iedereen in de top 5 al gematcht is.

Het zal zijn tegen de nummer 7 gerankte Ciryl Gane (7-0-0) die in December ook zijn partij op TKO won van Junior Dos Santos. De heavyweights zullen elkaar treffen op 13 Maart op UFC Fight Night waar hoogstwaarschijnlijk Leon Edwards vs Khamzat Chimaev het main event zal verzorgen.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFC

Leave a Reply

RELATED BY